Feed on
Posts
Comments

Min dröm har ända sedan tonåren varit att tillsammans med en kvinna jag älskar segla jorden runt med en båt. Jag har länge sparat med detta som det slutgiltiga målet innan pensionen. Jag har nu nyligen kommit tillbaka från den underbara resa som tog mig och frugan ungefär 7 år. Jag hade trots allt sparande aldrig kunnat göra det utan att låna pengar. Jag tog i samband med köpet av min 45 fot långa segelbåt ett lån på cirka en miljon kronor då båten kostade fyra miljoner kronor. Jag har varit gift i 15 åren med kvinnan jag älskar, och detta har hela tiden varit ett gemensamt mål. Vi sålde allting, bilarna, huset som jag förövrigt också hade en del lån på. Genom försäljningen betalade vi av alla lån för att sedan lägga alla pengarna som blev över på båten. Det krävdes dock en del till för att vi skulle ha råd och vi behöver ju dessutom mat fortfarande som kostar pengar så vi kunde ju inte använda upp precis allt.

Jag ville bara förklara hur bra det är att man kan ta lån för att göra drömmar till verklighet. Det var garanterat de sju bästa åren i mitt liv och jag har inte ångrat det över huvudtaget. Nu när vi är pensionerade så funderar vi faktiskt på att göra om det igen om något år. Vi funderar till och med på att leva resten av våra liv i denna båten. Jag är oerhört tacksam för att vi tillslut fick ett lån med helt okej villkor så att vi kunde göra detta. Utan denna upplevelsen hade jag inte varit den samma idag, jag hade antagligen känt att jag lika gärna kunde somna in nu på direkten men nu tack vare lånet och allt sparande kan jag och min fru vara lyckliga och inte ruttna bort av uttråkande.

Till sist skulle jag vilja rekommendera den här webbplatsen som recenserar och jämför olika banker.

Comments are closed.