Feed on
Posts
Comments

PengarÄnnu en vecka är över och det får väl betecknas som en av de skakigaste börsveckorna på länge. Jag sitter lugnt kvar i båten fulltankad med Eastpoint B. Kanske kommer en generell djupdykning ner till lägre nivåer men innan dess kommer Eastpoint leverera såväl fina siffror som mycket troligt goda framtidsutsikter. Någon av mina bloggvänner skrev att det fullkomligt exploderat av ekonomibloggar som behandlar ”hur jag ska bli rik”.

Varje vecka får jag syn på nya trevliga bloggar att följa och jag tänkte därför göra en kort recension av de senaste fynden.

Kassako – Denna blogg behandlar framförallt ämnet att tjäna pengar på internet. Vilket för mig är väldigt intressant då mina inkomster till 99% kommer från internetbaserade hemsidor.

Länk: www.kassako.se/blogg/

Klirr-i-kassan – Att bloggarna blir mer nischade är mycket roligt och denna man har koncentrerat sig på att skriva om aktiemarknaden och hans köp&sälj för egen räkning. Jag gillar sättet han tänker på och det är många ggr inte olikt mitt agerande och tänk när jag väljer mina toppicks på börsen.

Länk: www.klirr-i-kassan.se

Min väg till första miljonen! – Detta är en kille som precis som jag började att blogga i Februari i år. Han har redan skrivit en hel del intressanta inlägg där alla kan lära sig något nytt i tänket att bli rik. Det jag gillar mest med honom är hans aktivitet i andra bloggar och frekvens i bloggandet.

Länk: investeraren.blogspot.com

Skulle du också vilja starta en blogg om något du tycker är intressant att skriva om? Kanske ekonomiskt oberoende eller kanske rosa elefanter? Ta tag i saken och registrera konto hos någon gratis bloggtjänst för att mjukstarta lite.

Comments are closed.