Feed on
Posts
Comments

Funderar du på  att starta ett aktiebolag? De kan det vara bra att ta sig en funderare på om inte ett lagerbolag är det bästa att börja med. Vad är då ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett redan registrerat men ej aktivt företag som du köper och tar över av det företaget som säljer lagerbolag. Oftast så kostar detta ca 10.000:-, men det sparar dig mycket tid och du får hjälp med alla papper som ska skickas in och hur man gör detta. Du måste givetvis namnändra lagerbolaget till det namn som du vill ha och då brukar man skicka in några olika förslag till bolagsverket. Detta hjälper dig företaget som du köper lagerbolaget också med. Du får även hjälp med hur du ska göra för att sätta in de pengar som det kostar att ha aktiebolag osv.

Det är faktiskt väldigt många fördelar med att köpa ett lagerbolag istället för att själv ordna med alla papper och registreringar. Det går dessutom mycket snabbar att komma igång med sitt företag och du slipper själv fundera på om alla papper är korrekt ifyllda och att alla papper är inskickade.

Så vi rekommenderar att du köper ett lagerbolag när du ska köra igång dit företag det gör allting väldigt mycket smidigare. Om du är osäker på den ekonomiska biten med att starta företag så rekommenderar jag dig starkt att anlita ett redovisningsbyrå för att ta hand om din redovisning, t.ex. JL Ekonomi i Västerås.

Comments are closed.