Feed on
Posts
Comments

Jämför lån

Ränta

Om du skall låna pengar är en så låg ränta som möjligt att föredra. Många banker och låneinstitut erbjuder lån med olika villkor och räntor, så det kan vara svårt att veta vart man skall vända sig. Använder du guiden nedan så kan du jämföra banklån genom Insplanet och på så vis hitta lån till lägsta räntan. Guiden här nedan använder sig av Insplanet som låter dig kostnadsfritt göra jämförelser mellan olika låneinstitut och banker.

Privatlån

Genom denna länk kommer du till lanapengarsnabbt.net – en sida för jämförelser mellan privatlån.

Lösa dyra krediter

Klicka på denna länken för att komma till Insplanets sida för jämförelser mellan andra typer av lån. Du kan använda dessa för att lösa dyra krediter och få ett samlat lån till lägre ränta.

Betalningsanmärkningar eller svårt att få lån?

En betalningsanmärkning sätter ofta stopp för bl a ett banklån, även om du råkar ha en i övrigt ordnad ekonomi och/eller bostad som säkerhet. Marginalen Bank erbjuder lån till dem som inte får lån någon annanstans, och har även ett sk. omstartslån för dem som vill baka ihop dyra krediter och ”starta om” sin ekonomi.

Tips på bra sparkonto

Om du vill få en bra privatekonomi bör du ha ett regelbundet sparande hos en bank. Här är villkor och ränta väldigt viktigt, och det kan vara svårt att den bästa, så för att få bästa avkastning på ditt kapital bör du vara beredd på att byta bank. Oftast lönar det sig!

Vi rekommenderar Akelius Spar som har hög ränta och bra villkor. Hos dem kan du få runt 5% ränta, och du väljer själv om du vill binda pengarna eller ej.

Comments are closed.