Feed on
Posts
Comments

Jämföra lån

Det är lättare än någonsin att ta ett lån. Det enda man behöver göra är att koppla upp sig på internet via en dator, surfplatta eller mobil och sen surfa in på en lämplig kreditgivares hemsida och ansöka om ett lån. Oftast tar den här processen bara några minuter och har gjort att många svenska tagit spontanlån, något som kan visa sig bli en kostsam historia.

Anledningen är att det kan skilja flera tusenlappar mellan olika kreditgivare. De flesta jämför sina lån men dem glömmer oftast att räkna in de dolda avgifterna så som aviavgifter och uppläggningsavgifter får lånet.

Det gäller även att ta reda på om man kan betala tillbaka lånet i förväg eller om man är tvungen att betala tillbaka i den takt som det avtalades i lånevillkoren. Det är inte helt ovanligt att man får betala en avgift om man betalar tillbaka lånet för tidigt.

För att enklast få en överblick av vilket utbud som finns och vilka lån som är bäst rekommenderas det att ta hjälp av en jämförelsesida. Dessa sidor har oftast sammanställt en tabell med olika kreditgivare samt vilka belopp de lånar ut och under hur lång tid. Ett exempel på en sådan hemsida är http://lanamedbetalningsanmärkning.com som jämför olika lån som godkänner låntagare med betalningsanmärkning.

Comments are closed.